Calling Guru werft customer success manager aan

Calling Guru werft customer success manager aan

Calling Guru is verheugd om Christophe De Groote te verwelkomen als Customer Success Manager. Christophe zal de kwaliteit verder verhogen en ons helpen het stijgend aantal campagnes dat aan ons wordt toevertrouwd met succes voor de klant uit te voeren.

Wie is Christophe? 

Hallo daar!

 

Ik zorg voor een optimale uitvoering van uw belcampagnes. Door het goed begeleiden van de calling guru’s, mee te luisteren en verbeteringen aan te brengen, zorg ik mee voor een hoge conversie op uw campagne.
In mijn vrije tijd help ik via massages mensen stressvrij en energiek door het leven gaan, ontspan ik mezelf enkele keren per week door een stevige zwembeurt en pik ik af en toe een boeiende serie of film mee.

 

Succes Christophe!